fbpx

Dekorhem

Om oss

Välkommen till dekorhem.se

Dekorhem.se har en handmålad tavla, canvastavla eller Premium Print som är en teknik som skapats särskilt för dekorhem.se med originalmönster ifrån begåvade konstnärer och har ett noga utvalt sortiment.
Vi gillar snygga, praktiska och roliga prylar, gärna med en färgglad design.

Webbshop

Öppet dygnet runt och snabba leveranser

Dekorhem.se är byggd på en helt egenutvecklad e-handelslösning för att utseende och teknik ska bli enligt egna krav på e-handel. Webbfabriken.com står för tekniken och säkerheten bakom webbshopen samt betallösningarna.
Inredas produktsortiment

Dekorhem.se erbjuder hela Sverige inredningsdetaljer som gör hemmet vackrare, gladare och personligare.

Med färgklickar kan man åstadkomma många små glada glädjeskutt för öga och sinne att må bra av.

 

Idag stödjer dekorhem.se 11 språk åt 17 länder och därutöver har våra väggdekorationer funnit sin väg till sammanlagt mer än fyrtio länder runt om i världen. Fjärran länder som Brasilien och Kongo. I våra loggböcker hittar vi även paket som rest upp till 14000 km för att nå kunder i Australien.

Vi har mer än 16 000 originalmotiv och våra 24 storformatsskrivare bara väntar på att tillverka en canvastavla, tapet eller en väggdekor. Vi hoppas att du hittar en dekoration för ditt hem och blir en av de över 550 000 nöjda kunderna hittills!

Du kan välja mellan en handmålad tavla, canvastavla eller Premium Print som är en teknik som skapats särskilt för dekorhem.se med originalmönster ifrån begåvade konstnärer.

dekorhem sverige