fbpx

Dekorhem

Hem inredning 2019

Inredning som hjälper dig att skapa en trivsam hemmiljö

Inred ditt hem med de senaste inredningsdetaljerna från DekorHem.se och skapa en hemtrevlig och välkomnande plats att längta hem till. I vårt breda sortiment av heminredning hittar du allt du kan tänkas behöva för både vardagsrum och kök, men även många designade inredningsdetaljer till sovrum, barnrum och badrum.

Vi har ett brett sortiment inom inredning för det moderna hemmet. Här hittar du bland annat tips för hur du kan inreda ditt badrum, barnrum eller ditt vardagsrum. Välj bland mängder av fina heminredningsprodukter som låter dig skapa din egen stil.

 

Anita Czarnecka – CEO

Inredning och heminredning online för den stilmedvetne!

Det är inte i första hand möblerna som får ett hem att kännas som ett riktigt hem. Ofta är det de små detaljerna som gör det. De små sakerna som gör att du enkelt kan sätta din personliga prägel på ditt hem. Vårt utbud är mycket brett, vilket gör att de allra flesta kommer att kunna hitta den där fototapeten eller den där tavlor som de verkligen vill ha.

Men med ett så stort utbud är givetvis risken att hitta precis det man letar efter liten. Att hitta vad man letar efter kan vara som att hitta en nål i en höstack och vi har gjort vårt absolut bästa för att det ska bli så lätt som möjligt. Men givetvis går det också bra att leta på måfå. Kanske kommer du att hitta någonting som du känner är perfekt för ditt hem, men inte ens tänkt på innan du såg det här hos oss?

Heminredning och inredning på nätet

Stilrent och avskalat eller romantiskt och ombonat? Sätt din personliga prägel på din heminredning och ge ditt hem ett lyft med inredningsdetaljer som passar just din stil och smak. På DekorHem.se hittar du inredning och inspiration för alla inredningsstilar och trender, från våra främsta varumärken och designers.

Idag finns det många olika inredningsstilar att inspireras av, men trots det kan det ibland vara svårt att få till en genomgående röd tråd i hemmet. Försök att hålla dig till 1-3 st matchande färger som passar bra ihop med dina favoritmönster. Kom ihåg att ditt hem ska vara en plats som du ska trivas i och var därför noga med att välja den typ av heminredning som tilltalar dig bäst.

Inredning inspiation 2019

Välkommen till Dekorhem.se! En av Sveriges första och bästa nätbutiker.  Här hittar du inspiration till ditt hem och du kan enkelt handla anslagstavlor, dörrtapeter, fototapeter & fototapeter 3D, handmålade tavlor, rumsavdelare, skrapkartor, tavlor på akrylglas. Det finns inte många sätt som är bättre på att ge ett rum personlighet än tavlor. Här hos Dekorhem hittar du ett mycket stort utbud med tavlor, med mängder med olika motiv.

Även om du inte själv har en artistisk ådra så kommer du bland alla de motiv som finns representerade i vårt sortiment att hitta någonting som du i alla fall skull önskat att du skapat.

Vad tycker du själv bäst om? Se efter bland de motiv vi erbjuder och kanske hittar du en favorit som du absolut måste ha på väggen där hemma.