Hur applicerar jag väggdekorationer?

Hur applicerar jag väggdekorationer?

 

1. Lägg inredning, dekorationerut väggdekorationen på ett fast och jämnt underlag. Om det finns synliga små luftbubblor under transparenta filmen är detta helt normalt. Det är inte något fel på din väggdekoration. 

 

 

 

 

 


hem inredning2. Om du har valt en stor eller bred väggdekoration kan det vara lämpligt att dela upp den i mindre delar för att underlätta uppfästningen av väggdekorationen på väggen.

 

 

 

 

 


bäddsoffa, barnrum,3. Innan väggdekorationen appliceras på väggen är viktigt att ta bort luftbubblor som bildats under den transparenta filmen – för att göra detta kan du använda en plast skrapa. Sprid ut väggdekorationen på golvet eller bordet och pressa skrapan med en rörelse inifrån och ut på väggdekorationen med hårt tryck.

 

 

 

 

 


inredningsblogg4. Nu måste vi försiktigt ta bort motivet tillsammans med den transparenta filmen ifrån den vita skyddsfilmen. Var nog med att väggdekorationen sitter kvar på den transparenta filmen. Om någon bit av vit skyddsfilm skulle sitta kvar fäst då åter tillbaks den transparenta filmen, tryck till med plastskrapan och försök på nytt att avlägsna den vita skyddsfilmen.

 

 

 

 

 


för moderna interiörer5. Tag nu den transparenta filmen (med klister på) och fäst den på väggen. För att underlätta uppsättandet kan man, med en penna eller tejp, markera exakt var första delen av väggdekorationen ska sitta.

 

 

 

 

 


inspiration moderna interiörer6. När motivet är utpositionerat på väggen pressar du ut väggdekorationen med plastskrapan på alla ytor för att försäkra dig om att varje element fäst ordentligt mot väggen. Om det bildats luftbubblor pressar du ut dessa med hjälp av skrapan.

 

 

 

 

 


inredning sovrum7.  Nu måste vi ta bort den transparenta plastfilmen ifrån väggen. Utgå från ett hörn och dra sedan plastfolien mot dig långsamt och se till att varje del av väggdekorationen blir kvar på väggen och inte följer med den transparenta plastfilmen. Om någon del skulle följa med den transparenta plastfilmen återförs denna igen på väggen varefter den pressas mot väggen igen ett nytt försök görs att avlägsna den transparenta filmen.

 

 

 

 

 


inredningshjälpen8. Som slutligt monteringssteg passera med plastskrapan över hela väggdekorationen ytterligare en gång för att se till att alla segment har fäst mot väggen och för att ta bort eventuella luftbubblor som bildats.

 

 

 

 

 


inredning helsingborg9. Nu är det bara att beundra – en vacker och originell väggdekoration 🙂