3 smarta och billiga dekorationsknep för att förvandla ditt hem

Oavsett om du precis har flyttat eller letar efter en snabb lösning för hem inredningen i ditt nya hem, eller kanske något mer betydelsefullt, kommer här några välkända dekorationsknep för dig som lätt kan genomföras med minimal ansträngning och kostnad. 

Ibland är det de minsta saker som gör största möjliga effekt. Det kan vara tillägg av en spegel, en målning, en lampa eller en växt. Du kanske vill mjuka upp dina väggar, lysa upp ett rum, eller lägga till lite värme till ditt vardagsrum. Ta en titt på dessa smarta designtips och se hur de kan inspirera dig!

1. Måla mindre rum i mjukare, ljusare färger för att hjälpa till att göra att rummet känns större.

Vardagsrummet är ett bra exempel på hur man kan maximera en liten bostadsyta. Ett mindre vardagsrum har en tendens att kännas trångt, men stora fönster, ljusa väggar och riklig användning av speglar, inte bara reflekterar det naturliga ljuset som strömmar in från dörrar och fönster, men användning av speglar ger också en optisk illusion av rymd, vilket gör att rummet verkar större än vad det faktiskt är.

2. Använd dekorativa speglar för att lägga till direkt ljus till ditt vardagsrum.

Som vi nämnde tidigare, speglar kan också användas för att göra ett litet utrymme att kännas större. För större rum, eller vilket rum som helst med en mer begränsad mängd av naturligt ljus, placera speglar direkt över fönstren, som kommer att lägga till direkt ljus.

3. Mixa till det.

Blanda upp mönster och strukturer. Blanda upp gammalt och nytt, dyrt och billigt.

Det är inget fel med att placera arvegods tillsammans med din moderna soffa. Alla bra inredningsarkitekter kommer att tala om för dig att den mest viktig aspekt att dekorera ditt hem är att det speglar vem du är, din personlighet och din stil. Och till sist, det behöver inte vara dyrt, utan du kan komma undan med billig inredning